Skip links

Julebord i Kristiansand

Inviter dine kolleger til en uforglemmelig julefeiring på Skagen Pub!

Årets mest etterlengtede tid er snart her, og på Skagen Pub er vi klare til å spre den ekte julestemningen til bedriften eller vennegjengen din. Enten du ønsker å nyte en hjertevarmende julelunsj i kontorets koselige hjørne eller vil samle gjengen/teamet for et festlig julebord i vår stemningsfulle restaurant, har vi skreddersydde tilbud som passer for enhver bedrift eller vennegjeng.

Julebord i hyggelige omgivelser

Vår restaurant er pyntet med glitrende lys og juledekorasjoner som skaper den perfekte atmosfæren for å feire sammen. Vårt eksklusive julebord gir deg en smakfull opplevelse av tradisjonelle juleretter og delikate smaker. Fra kun 169,-* per person kan du og teamet ditt nyte et overdådig måltid som inkluderer alt fra saftig ribbe til deilig pinnekjøtt, servert med et utvalg av ferske sideretter og sauser. Avslutt måltidet med en av våre utsøkte desserter.

Julelunsj Takeaway - Nyt Julen Uten Stress

For de travle dagene frem mot jul, tilbyr vi en deilig julelunsj som kan nytes på kontoret, i møterommet eller deres eget spiserom. Vår julelunsj-takeaway er den perfekte løsningen for å skape en koselig julestemning på arbeidsplassen. Med en pris på kun 169,-* per person, kan du glede deg over en deilig smakfull lunsj.

Book Nå for den Beste Juleopplevelsen!

La årets julefeiring bli den beste noensinne med Skagen Pub. Vår vennlige betjening og hyggelige atmosfære sørger for at du og dine kolleger eller vennegjeng vil føle dere som hjemme mens dere nyter de herlige smakene av julen. Kontakt oss nå for å reservere bord eller bestille julelunsj takeaway. Sammen skaper vi minner som varer!

Ring oss på +47 408 83 813 eller send en e-post til booking@skagenpub.no for å sikre deg plass. Velkommen til en strålende julefeiring på Skagen Pub – der tradisjon møter god smak!

God jul og vel møtt!

*Prisen er for liten juletallerken med ribbe. Prisen for stor juletallerken m/ribbe er 199,-. Prisen for stor juletallerken med pinnekjøtt er 229,-. Prisen for deluxe juletallerken m/ribbe, medisterkake og pinnekjøtt er 259,-.

Book ditt julebord

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen din.