Skip links

Spis Ute Uka Kristiansand

Stort utvalg restauranter
i Kristiansand

6-10 mars, 2024

Hva er Spis Ute Uka Kristiansand?

Spis Ute Uka er et arrangement i Kristiansand hvor restauranter tilbyr deilige retter til en god pris. Det finner sted i én uke om våren og én uke om høsten. Dette gir restauranter og spisesteder i Kristiansand muligheten til å vise frem kjøkkenet deres og gi gjestene en smaksopplevelse til en gunstig pris.

Som oftest gjelder dette én hovedrett og én dessert til en kraftig rabattert pris for å vise frem kjøkkenet deres, og gjøre det billigere for spisegjester å prøve nye og gode smaksopplevelser på nye eller kjente restauranter.

Mange restauranter i Kristiansand deltar i spis ute uka Kristiansand, og Skagen Pub er en av dem. Skagen Pub er stolte av å være med på et slikt arrangement for å gjøre flotte Kristiansand enda mer levende, og vise gamle og nye gjester en god middagsopplevelse.

Skagen Pub på
Spis Ute Uka Kristiansand

Skagen Pub er kjent for å ha en hyggelig atmosfære og god mat. Med sin beliggenhet midt i Kristiansand, med danske flagg på utsiden, er det lett å få øye på.

Hjortestek av villhjort med stekte grønnsaker, urtepoteter, sopp og kremet viltsjy

150,-

Bacon & Cheeseburger med fries og aioli

150,-

Bestill bord

Ønsker du å prøve ut Skagen Pub sin spesialmeny under Spis Ute Uka Kristiansand, kan du enkelt bestille bord via knappen.

Du kan også ta kontakt på telefon (+47 408 83 813) eller sende en e-post til booking@skagenpub.no.

+47 408 83 813

booking@skagenpub.no

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen din.